Simţiţi-vă ca într-o şcoalî de care toţi viseazî. ;)

Wednesday, September 15, 2010

Ce se mai întâmplă pe la Eliade (mai exact cl. a 9-a "I")

Caroci...
Folosesc caroci, deoarece este o formulă foarte obişnuită de a începe un rascaz. Astăzi a fost din punct de vedere al intelectual şi moraL huiova aka scucino la şcoală (cum se spune frumos în limba română), dar din punctul de vedere a mulţâmii evenimentelor a fost foarte pizdata, şi zic pizdata deoarece a fost pizdata. Am avut chimia, şi cum eu sunt "zadrot, cum zic românii," la chimie, mi-a fost foarte pohui de ce rascajăşti profa, hatea... pohui. A doua lecţie - geografia, tot cam pohui, da mai oliacă, deoarece profesoara ne întreabă pe toţi la lecţie să se asigure că nu vom zdohni fără geografie, dar eu din aceste considerente zdohneam de râs în ultima bancă văzând tabele ce mi se păreau foarte pornografice (acest fenomen apare de regulă dacă ai băut o tonă de stearat de potasiu in apă amoniacală sau cista bei o canistră de benzină, dar mie aşa huinea nu mi-a dat în cap). După geografie - istoria = Oh fuck!!!
Istoria nu-i obiect de-a pula (expresie împrumutată de la italieni, ce-şi mai zic ţigani), dar profesoara e de-a pula. Numa ne-a zapizdit naiba din spate, că am intrat în cabinet în timpul pauzei sacre (nu ştiu de ce sacră), iar ea s-a ahuit cu totul, purtând pică asupra noastră, adică vroia să ne vzarvim nahui, şi presupun că ne trimitea în toate găurile ce aparţi unei femei cunoscute (gen pizdă, cur, ş. a. care pahodu încă nu le ştiu). La engleză a fost nu ştiu cum huiova, deoarece... explicaţie nu trebuie, pohui dacă trebuie, cista simt un sentiment de padlitate înaltă de a descrie lecţia de engleză. La limba rusă fix ca la engleză, numa că am polucit (cum se spune frumos în limba română urbană) o vodimeorcă, deoarece am recitat o poezie ibuceaia cu accentul meu german, ş o fost dea pula blea, ia ibu 8 in atestat la rusă, hatea pohui. După rusă, biologia. Toată lecţia ne-am râs, ne-am veselit, şi cac vsegda Mirela, zadroata număru unu, a fost în centru atenţiei profesoarei, di restu pohui. Noi ne-am folosit de acest fapt, şi cu pohuism în suflet ne-am sibit nahren la hatî.
Iaca aşa o zi ibuceaia la Eliade. Dacă vrei să fii un coleg de-a nostru, Mahu Eugen va avea de lucru , dar, dacă eşti deja un coleg de-a meu, nu te ştiu şi nici nu mă ştii.
POHUI = mă rupi cuvântu ista.
PEACE
Post by kola, hatea... pohui.

No comments:

Post a Comment